Кошница

Често задавани въпроси

TEXTURA SHOP ONLINE
Поглезете се, изберете от най-добрите предложения за декорация на вашия дом! Всичко от TEXTURA толкова близо, без дори да излизате от вкъщи, на един клик разстояние…


Често задавани въпроси:


Каква е цената за доставка на поръчките? 

За поръчки под 90 лв. цената за доставка за цялата страна е 7,20 лв., независимо от броя на продуктите. Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Какъв е срокът за получаване на поръчките? 

Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката посредством телефонно обаждане от нашия екип. Поръчките могат да бъдат получени във всички офиси на Рапидо и Спиди в цялата страна. 
При плащания по банков път поръчките се получават между 1 и 3 работни дни от момента на получаване на превода. 
Вижте пълен списък на офисите на Рапидо и Спиди.   

Как се извършва плащането? 

Плащането на поръчки от онлайн магазина се извършва чрез наложен платеж, банков превод или на място в магазин на Textura, преди нейното изпращане. 

Как мога да върна или заменя продукт, закупен от онлайн магазина на Textura? 

Можете да върнете или замените продукт в срок от 15 дни от датата на покупка, при условие, че е запазена целостта и търговския вид на продукта. Транспортните разходи за връщането на продукта са за сметка на клиента. Възстановяването на стойността на покупката се извършва по същият начин, по който е било направено плащането. За повече информация, моля свържете се с нас. 
Продажбата на продукти на TEXTURA онлайн се реализира на територията на Република България. Ако се намирате извън пределите на страната, свържете се с нас тук.


Информация за политиката на Защита на личните данни на Textura Shop Online
Можете да намерите цялата информация тук:  Политиката на Защита на личните данни на Textura Shop Online. 
Текстура е сертифициран администратор на лични данни. Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица по никакъв повод, освен когато предоставянето е необходимо за упражняване на правомощия, предоставени със закон на администратора или на трето лице, на което се разкриват данните.