За нас

Начало / За нас

МОЯТ ДОМ Е И ТВОЙ ДОМ

texturaНие сме специалисти в дизайна и декорацията на домашен текстил. С любов създаваме красиви и качествени продукти, за да създадем у нашите клиенти усещане на хармония и уют, когато са си у дома.

Споделяме страстта си към бавния живот и бавния дом и към лукса на минимализма. Внимателно подбираме най-добрите материали, които да гарантират комфорта, стила и индивидуалността на вашия интериор.

Обичаме да проектираме текстил, който надживява модните тенденции и осигурява качество и комфорт в едно жилище в продължение на много години. Влез в Textura и се почувствай като у дома си.


Вечен текстил

Умният дизайн остава завинаги, тенденциите идват и си отиват. Ние обичаме модата, но без излишна екстравагантност.

С лекота, вкус и практичност, създаваме богато разнообразие от трайни продукти, които бързо се превръщат в неотменна част от живота ти.

Страст към slow home

Ние вярваме в ползите от бавното живеене и успокояването на темповете на живота. За това утвърждаваме принципите на бавния живот. Ценим времето, но и посвещаваме достатъчно на дизайна на всеки един продукт.

За нас е важно винаги, когато си у дома, да можеш да правиш всичко, което поискаш. Но и да се радваш на възможността да не правиш нищо. Животът е това, което се случва тук и сега, така че се наслади на момента.


Качеството – това, което ни отличава

Отделяме много време за да изпипаме всеки детайл на всеки наш продукт. Така винаги успяваме да осигурим качеството, което клиентите ни очакват.

Вярваме, че е важно материите да ти носят удоволствие и ти го осигуряваме, като избираме най-добрите суровини. Благодарение на иновациите можем да си позволим да подобряваме качеството и обслужването си постоянно.


Семплото е истинският лукс

Простотата и минимализмът са нещо повече от естетика. Те са отношение към важното в живота.

Textura предефинира разбирането за лукс и му дава нови измерения, далеч от всичко екстравагантно, лъскаво и прекалено. Ние разбираме лукса като простота, удобство и автентичност.

Така че, да можеш да се отпуснеш и да се отдадеш на релакса. Да чувстваш свободата и хармонията. Да се поглезиш.
Защото вече си у дома!

Бюлетин Абонирайте се сега, за да сте в крак с нашите новини и ексклузивни оферти.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to Top