Textura Premium

Начало / Textura Premium

TEXTURA PREMIUM

Условия за членство
Как да станете член на TEXTURA Premium?
• Попълнете формуляр TEXTURA Premium в наш магазин или онлайн тук.

Регистрацията е безплатна.
За Ваше улеснение, не издаваме карта, идентифицираме Ви по телефонния номер или email, които сте ни предоставили.

Какво Ви носи членството в TEXTURA Premium?

Като член на TEXTURA Premium, за рождения си ден ще получите еднократно 20% отстъпка и подарък към Ваша покупка. Можете да се възползвате от отстъпката и подаръка, ако направите покупка в наш магазин или онлайн на www.textura.bg в рамките на 30 дни, считано от датата на рождения Ви ден (за да ползвате отстъпката онлайн е нужно при поръчка да въведете кода, който ще получите по e-mail на рождения си ден). Тази отстъпка не се комбинира с други отстъпки и намаления.

Като член на TEXTURA Premium, ще получавате регулярна информация за нови колекции и акции.

• С всяка покупка във физическите магазини TEXTURA или онлайн на www.textura.bg, натрупвате точки в нашата система, срещу които ще можете да закупувате продукти. За всеки един лев, получавате една точка. При натрупване на всеки 300 точки, получавате ваучер на стойност 15 лв., който можете да използвате при следващата Ви покупка. Ваучерът може да се използва в магазините TEXTURA в България и на www.textura.bg еднократно и не се комбинира с други отстъпки и намаления.

Стойността на покупката трябва да бъде равна или по-висока от стойността на ваучера, тъй като разликата не може да бъде възстановена на клиента. Ваучерът е валиден само при представяне на касовия бон, на базата на който е получен. В случай на загуба, кражба, повреждане или унищожаване на касовия бон, ваучерът не се заменя и не се възстановява неговата стойност.

Срокът за ползване на ваучера е 60 дни, считано от датата на касовия бон.

• Информация относно натрупаните точки в профила Ви ще може да получавате от колегите, обслужващи на каса в магазини TEXTURA.

Условие за ползване на предимствата на лоялната програма е идентифициране като член на програмата във физическите магазини на TEXTURA България, преди да бъде направена покупката, или пазаруване след влизане в профила на клиента на www.textura.bg.

TEXTURA Premium е нашият начин да Ви благодарим за Вашата лоялност!

Текстура България ЕООД запазва правото си да променя условията за участие в програмата TEXTURA Premium.

Как обработваме и се грижим за сигурността на информацията, която ни предоставяте, можете да видите в нашата Политика за поверителностБюлетин Абонирайте се сега, за да сте в крак с нашите новини и ексклузивни оферти.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to Top