Често задавани въпроси

Начало / Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Каква е цената за доставка на поръчките?
За поръчки под 90 лв. цената за доставка за цялата страна е 8,20 лв., независимо от броя на продуктите. Безплатна доставка за поръчки над 90 лв.

Какъв е срокът за получаване на поръчките?
Срокът за доставка е до 4 работни дни..

Важно: в периоди на акции и намаления, срокът за доставка е до 5 работни дни. Срокът за доставка на поръчки, към които е добавена бродерия, е от 7 до 14 работни дни.

Къде могат да се доставят поръчките?
Поръчките могат да бъдат доставени на посочения от Вас адрес или в офисите на Еконт в цялата страна. При плащания по банков път, поръчките се получават в стандартните срокове за доставка от момента на получаване на превода.
Вижте пълен списък на офисите на Еконт.


Как се извършва плащането?
Плащането на поръчки от онлайн магазина се извършва чрез наложен платеж, банков превод или на място в магазин на Textura, преди нейното изпращане.

Как мога да върна или заменя продукт, закупен от онлайн магазина на Textura?
Можете да върнете или замените продукт в срок от 60 дни от датата на покупка, при условие, че е запазена целостта и търговския вид на продукта. Транспортните разходи за връщането на продукта са за сметка на клиента. Възстановяването на стойността на покупката се извършва по банков път. За повече информация, моля свържете се с нас.
Продажбата на продукти на TEXTURA онлайн се реализира на територията на Република България. Ако се намирате извън пределите на страната, свържете се с нас тук.

Бюлетин Абонирайте се сега, за да сте в крак с нашите новини и ексклузивни оферти.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to Top