Общи условия за игра Ела в TEXTURA

Начало / Общи условия за игра Ела в TEXTURA

Общи условия и правила на томболата „Ела в TEXTURA ”в магазини TEXTURA гр. София


Настоящите правила и условия се отнасят до играта с награди „Ела в TEXTURA”, провеждана в периода 11.05.2019 – 12.05.2019 и наричана по-долу Томболата.

С участието си в Томболата всеки участник декларира, че е запознат с Общите условия, съгласен е с тях и ги приема.

1. Организатор и изпълнител на Томболата: Текстура България ЕООД, ЕИК 200843320; адрес на регистрация гр. София,ул. „Дунав“ 44, ет. 3.

2. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ:от 10.00 на 11.05.2019 до 19.30 на 12.05.2019

3. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: Играта се провежда във физическите магазини TEXTURA в гр. София – TEXTURA Сердика център, TEXTURA Парадайс център, TEXTURA The Mall.

4. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: В томболата участват всички клиенти на магазини TEXTURA, които са направили еднократна покупка от физическите магазини TEXTURA гр. София, попълнили са талон за участие в томболата и са го предали в търговския обект.

5. НАГРАДИ:

Три броя ваучери за покупка на продукти TEXTURA на стойност 200 лв. – по един от всеки магазин, където се провежда томболата.

6. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА: При покупка на продукти отмагазин TEXTURA Сердика център, TEXTURA Парадайс център или TEXTURA The Mall, всеки клиент на възраст над 18г. има право да получи талон за участие в Томболата. Талон се получава само на касата, непосредствено след покупка. След като попълни коректно и четливо своите данни и пусне талона в урната, клиентът участва в Томболата за награда. Всеки клиент може да участва с неограничен брой талони, като един талон се получаваза една касова бележка. В 19.30 часа на12.05.2019 г. в магазини TEXTURA Сердика център, TEXTURA Парадайс център и TEXTURA The Mall на случаен принцип ще бъде изтеглен по един печеливш. Печелившите се уведомяват по телефон или имейл, отбелязан на талона за участие.

7. ПОЛУЧАВАНЕ НАНАГРАДИ:

7.1. Всяка награда се предоставя лично на печелившия, на място в търговския обект, в който е изтеглена.

7.2. Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

7.3. Ваучерите могат да бъдат използвани до 31.05.2019г.

7.4. Имената на печелившите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на TEXTURA България и в бюлетин към членовете на програмата за лоялни клиенти TEXTURA Premium.

7.5. На Фейсбук страницата на TEXTURA България ще бъдат публикувани снимки на печелившите, ако те са съгласни да бъдат снимани при тегленето/ получаването на наградите.

8. ДРУГИ УСЛОВИЯ:

8.1. Правилата на настоящата томбола са достъпни на www.textura.bg. Допълнителна информация може да бъде получена на телефон 02/8430667.

8.2. Данните на участниците се събират само за целите на играта и след обявяването на печелившите, ще бъдат заличени.

8.3. Организаторът на играта си запазва правото по всяко време да внася промени в настоящите правила. Всички промени влизат в сила от момента нa тяхното публикуване на уебсайта на организатора - www.textura.bg.

8.4. Разпоредбите на тези Общи условия се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Република България.

Бюлетин Абонирайте се сега, за да сте в крак с нашите новини и ексклузивни оферти.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Go to Top